Valgamaa naised algatasid heategevuskampaania

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rahvaliidu naisühenduse Epp Valgamaa osakond alustas jaanuaris heategevuskampaaniat "Sünni ime". Ettevõtmise mõte on toetada Valga haigla sünnitusosakonda sünnitust leevendava autoanalgeesia-aparaadi soetamisel.

Kui on emal hea, on ka lapsel hea! Head tahet ja soovi aidata kaasa ettevõtmise õnnestumisele saavad näidata kõik Eesti inimesed.

Annetada saab a/a 10202000543009 Ühispank või a/a 221013799080 Hansapank; Valga haigla, märgusõna "Beebi". Annetusi on võimalik teha 10. veebruarini.

Kampaania tipneb 12. veebruaril kl 14 algava suure heategevusüritusega Valga kultuurikeskuses. Heategevuspäeval astub üles näitleja Heino Seljamaa oma kohvriteatriga, toimub annetatud käsitööesemete ja mänguasjade oksjon ning lauljatar Hannah annab kontserdi.

Olenemata sellest, et kogu maailmas on üha enam abivajajaid, mõelgem sellele, et abi vajatakse ka siinsamas Eestis - meie oma kodus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles