Päevatoimetaja:
Arved Breidaks
Saada vihje

Parim grill-liha tuleb Valga Lihatööstusest

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Lihatöötlejate Assotsiatsiooni (ELA) korraldatud konkursil “Parim suvetoode 2006” valis þürii parimaks grill-lihaks Valga Lihatööstuse seakaelakarbonaadi jogurti marinaadis.

Lisaks sai Valga Lihatööstus konkursi muudes kategooriates kaks kolmandat kohta – need pälvisid Willemi grillvorstid ning kaelakarbonaad apelsini marinaadis.

Valga Lihatööstuse juhatuse esimehe Elmut Paaveli sõnul on ettevõte panustanud järjekindlalt tooteuuendustesse.

“Tänavuseks suveks töötasime välja 15 uut grilltoodet,” ütles Paavel.

Valga Lihatööstus turustab oma tooteid kaubamärgi Maks & Moorits all. Ettevõte kuulub koos tütarettevõtetega täielikult Atria Oy-le ning seal töötab 360 inimest.

Kommentaarid
Tagasi üles