Klassikaline õunasiider Fizz Original Dry

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: valgamaalane.ee

Eesti siidrituru liider A. Le Coq toob sel nädalal müügile uue toote Fizz Original Dry. Naturaalsest õunaveinist valmistatud klassikaline kuiv siider on esimene täiskuiv siider Fizzi tootegrupis.

Fizz Original Dry valmistamisel on kasutatud teistest selle grupi toodetest erinevalt kuiva õunaveini, mis saadud spetsiaalselt siidritootmiseks mõeldud õunamahla kääritamisel. Selline tehnoloogia tagab Fizz Original Dry’le ainuomase eriliselt kerge ja kuiva maitse.

A. Le Coqi juhi Tarmo Noobi sõnul on Eesti siidriturul valdavalt magusad tooted. Fizz Original Dry klassikaline kuiv õunamaitse eristab teda nii praegustest A. Le Coqi toodetavatest siidritest kui turu keskmisest.

«Uue joogi väljatöötamisel oleme silmas pidanud kõige traditsioonilisemat kuiva õunasiidri maitset, mis sobib eelkõige neile, kes hindavad naturaalset algupärast kuiva mekki,» kommenteeris Noop uut toodet.

Joogi alkoholisisaldus on 4,7%. See on saadaval 0,5-liitristes purkides.

A. Le Coq oli 2007. aastal 48protsendilise turuosaga Eesti siidrituru liider. Ettevõtte siidritesarja kuuluvad lisaks uuele Fizz Originalile veel pirnimaitseline Fizz Sweet Pear, mustikamaitseline Fizz Blueberry, maasikamaitseline Fizz Strawberry, vaarikamaitseline Fizz Raspberry ja kerge pirnimaitseline Fizz Pear Light.

A. Le Coq on Eesti suurim joogitootja, kelle sortimendis on 10 tootegruppi, neist suurimad õlu, vesi, mahl ja karastusjook. Firma kogumüük tõusis 2007. aastal kokku üle 138 miljoni liitri, kasvades 2006. aastaga võrreldes 8%. A. Le Coqi olulisemateks brändideks on A. Le Coq, Fizz, Aura ja Limonaad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles