Siseminister külastab täna Valgamaad

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Pihl
Jüri Pihl Foto: arhiiv

Siseminister Jüri Pihl (pildil) viibib 9. detsembril töövisiidil Valgamaal, et külastada siseministeeriumi valitsemisala asutusi ja osaleda UNICEFi noorte ümarlaua istungil.

Visiidi käigus kohtub Pihl noortega, et arutada neid puudutavaid teemasid seoses programmiga «Noored ministrid». Ministrite kohtumisi noortega korraldab UNICEFi Eesti Rahvuskomitee. Programm «Noored ministrid» algas käesoleva aasta oktoobris ning lõpeb ümarlauaga peaministri juures 2009. aasta alguses.

Valgas külastab siseminister Jüri Pihl piirivalvemuuseumit, päästeosakonda, politseijaoskonda ning tuletõrjedepood.

Visiidi käigus kohtub Pihl Valga maavalitsuse ja omavalitsuste juhtidega ning vastab pressikonverentsil ajakirjanike küsimustele.

Siseministrit saadavad visiidil siseministeeriumi sisejulgeoleku asekantsler Erkki Koort, ministri nõunik Jarno Laur, piirivalveameti peadirektor Roland Peets ja siseministeeriumi avalike ja välissuhete osakonna pressinõunik Kristina Kareva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles