Detsember toob kaasa kõige enam traagilisi tuleõnnetusi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Statistika järgi on enim hukkunutega tuleõnnetusi detsembris.
Statistika järgi on enim hukkunutega tuleõnnetusi detsembris. Foto: arhiiv

Päästeteenistuse statistika järgi on enim hukkunutega tuleõnnetusi detsembris. Seetõttu manitseb päästeteenistus inimesi ettevaatlikkusele ning tuletab meelde olulisemad ohuallikad.

Kõige rohkem on detsembris tulekahjudes hukkunud inimesi hooletu suitsetamise tagajärjel, paljud tulekahjud saavad alguse ka hooldamata kütteseadmest. Samuti on olnud mitmeid traagilisi tuleõnnetusi küünaldega, nagu teatas päästeameti pressiesindaja Rain Porss.

Päästeteenistus soovitab nendel majapidamistel, kellel veel korstnad pühkimata, tellida korstnapühkimise teenus veel enne pühade algust.

Küünlaid ei tohi jätta järelevalveta ega asetada kergesti süttivate esemete lähedale. Kindlasti peab see asetsema tulekindlal alusel.

Möödunud aasta detsembris hukkus tulekahjudes 20 inimest: peamiselt hooletu suitsetamise ja lahtise tule kasutamise tõttu.

Tänavu detsembris on tulekahjudes hukkunud kolm inimest, aasta jooksul 82.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles