Algamas on raudteeohutuskampaania

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval, 15. detsembril algab MTÜ Operation Lifesaver Estonia korraldatav raudteeohutuse jõulukampaania «Lase rong läbi! Sind oodatakse jõuluks koju». Kampaania saab teoks koostöös tehnilise järelvalve ameti, Eesti Politsei, Eesti Raudtee ning Edelaraudteega.

OLE juhatuse esimehe Tamo Vahemetsa sõnul tuletatakse kampaaniaga inimestele meelde, et kõiki oodatakse koju ning jõulusaginas ei tohi unustada raudtee ületamisega kaasnevaid ohte.

Kokku pool miljonit krooni maksva teavituskampaania infot levitatakse kõikides meediakanalites ning selle eesmärk on tõsta raudteeohutuse teadlikkust ja säästa raudteeliikluses inimelusid.

MTÜ Operation Lifesaver (www.ole.ee) loodi 19. novembril 2004. Ühingu tegevuse eesmärk on algusaastatest peale olnud koondada raudteeohutust oluliseks pidavaid ettevõtteid, organisatsioone ja eraisikuid, et koordineeritud tegevuse abil tõsta elanike teadlikkust raudteel varitsevatest ohtudest ning vähendada seeläbi igal aastal rööbastel hukkunute arvu.

OLE juhindub oma tegevuses 1972. aastal Ameerika Raudteede Assotsiatsiooni, Riikliku Raudteereisijate Korporatsiooni ja Raudteede Edendamise Instituudi asutatud Operation Lifesaver Inc. (www.oli.org) töö põhimõtetest ning on selle sõsarorganisatsioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles