Politsei tabas rüüstamises kahtlustatavad

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lõuna politseiprefektuuri Otepää konstaablijaoskond tegi kindlaks kaks suvemajade rüüstamises kahtlustatavat meest, kes käesoleva aasta algusest oktoobrikuu lõpuni on pannud Otepää regioonis toime taludest rea vargusi. Varguskahtlustus esitati 1983. aastal sündinud Siimule ja 1972. aastal sündinud Ennule.

Otepää konstaablijaoskonna juhtivkonstaabli Jaanus Kokkoneni sõnul algatati kriminaalasjad kolmes kuriteoepisoodis, kuid on võimalik, et mehed on rohkem vargusi toime pannud ning varguste toimepanemine võis alata juba varem.

«Kahtlustuse järgi käisid mehed vargil Otepääl ja selle ümbruses asuvates suvemajades, kus inimesed alaliselt ei ela. Varastati mitmesuguseid olmetarbeid ja vanametalli,» rääkis Kokkonen.

Kuna politseil on alust arvata, et meeste kuriteod ei piirdunud kahtlustuses märgitud kolme episoodiga, palutakse kõigil Otepää kandis varguse ohvriks langenutel, kes sellest veel politseile pole teatanud, korrakaitsjatega ühendust võtta.

Kannatanud saavad helistada Otepää konstaablijaoskona telefonil 765 5809 või politsei üldnumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles