Valgamaa aasta õpetajaks sai Reet Laanoja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga gümnaasiumi ja põhikooli muusikaõpetaja Reet Laanoja rõõm oli suur, kui ta neljapäeval Tõrva gümnaasiumis pidulikul tunnustussündmusel maakonna aasta õpetaja tiitlit vastu võttis.
Valga gümnaasiumi ja põhikooli muusikaõpetaja Reet Laanoja rõõm oli suur, kui ta neljapäeval Tõrva gümnaasiumis pidulikul tunnustussündmusel maakonna aasta õpetaja tiitlit vastu võttis. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Maakonna aasta õpetajaks 2013 pärjati Valga gümnaasiumi ja põhikooli muusikaõpetaja, koorijuhendaja ning muusikalitrupi Kungla kaasjuhendaja Reet Laanoja.

Tunnustus anti üle Tõrva gümnaasiumis, kuhu kogunesid neljapäeval maakonna pedagoogid. Peale tiitli üleandmise tähistati õpetajate päeva, tunnustati aasta õpetaja konkursil esile tõstetuid ja tutvustati maakonna uusi pedagooge.

Pärast tunnustussündmust ütles Reet Laanoja, et tiitel oli ootamatu, kuid väga ilus üllatus. Tunnustusüritust pidas ta väga oluliseks. «Saab kohtuda kolleegidega väljaspool tööd ning lõõgastuda. Ilus südamlik üritus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles