Valga / Maks & Moorits avas võiduarve

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Maks&Moorits
Valga Maks&Moorits Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eilsel Alexela korvpalli meistriliiga mängus võitis Valga meeskond Ida-Virumaa meeskonda KK HITO 70:55.

Sellega avas Valga oma võitude arve koduses meistriliigas.

“Vaadates statistikat, siis on üleval mitmeid küsimärke. Mõni mees peab siiralt mõtlema hakkama, miks ta siin on. Peame olema siiski õnnelikud selle üle, et võit tuli,” rääkis Valga mänedžer Antti Vasar.

Pärast tasavägiseid esimesi minuteid, sai hea hoo sisse Valga, kes oli esimese veerandaja lõppedes juhtimas 20:11. Teisel kümnendil püsis vahe pidevalt 10 punkti piirimail. HITO küll üritas kodupubliku ees vahet vähendada, kuid Valga / Maks & Moorits kontrollis kohtumist kindlalt, võites esimese poolaja 31:23.

Kolmandal veerandajal hakkas HITO veelgi aktiivsemalt peale käima ning see tõi edu. Kodumeeskond jõudis mitmel korral 5 punkti kaugusele. Veerandi viimastel minutitel oli siiski kindlam Valga, kes juhtis enne otsustavat kümmet minutit 49:40. Kuigi vahe ei paisunud kordagi väga suureks, hoidis külalismeeskond liidripositsiooni kindlalt enda käes, võites kohtumise 70:55.

Valga resultatiivsemad olid nende kaks võõrleegionäri Sasha Avalic 24 ning Sasja Djordjevic 14 punktiga. HITO poolelt olid parimad Jalmar-Joosep Saar 11 ning Siim Laur 10 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles