Valgas tegutsesid taas autovargad

Jaan Rapp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varaste saagiks langesid sedapuhku sõidukid. Foto on illustratiivne
Varaste saagiks langesid sedapuhku sõidukid. Foto on illustratiivne Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Ööl vastu 4. oktoobrit ärandati Valgas J. Kuperjanovi tänaval maja eest väikebuss Volkswagen Transporter Kombi registreerimisnumbriga 565 BBG. Vargusega tekitatud kahju on 9000 eurot.

Samal ööl ärandati Valgas Pikal tänaval maja eest väikebuss Volkswagen Caravelle registreerimisnumbriga 500 BJC. Vargusega tekitatud kahju on 12 700 eurot.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kristina Kostina ütles Valgamaalasele, et mõlema sündmuse asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust.

«Esmased menetlustoimingud on tehtud, mille alusel saab väita, et olemasolevatel andmetel ei ole need sündmused omavahel seotud. Uurimine kestab ning selle käigus kontrollitakse mitmeid versioone,» lisas Kostina.
Kahtlustatavana ei ole tema sõnul praeguseks kedagi nendes asjades üle kuulatud.

Ka 25. ja 28. septembril varastati Valgast sõidukid. 25. septembril ärandati Valgas Uuelt tänavalt parklast punane Audi 100. 28. septembril aga Pärna puiesteelt maja ette pargitud sama marki sõiduauto. Need sõidukid on Kostina kinnitusel nüüdseks leitud.

Ka septembri lõpul aset leidnud ärandamised pole praegustel andmetel omavahel seotud – samuti pole need teadaolevalt seotud eelmisel nädalal Valgas aset leidnud sõidukivargustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles