Linna toel kerkib Tõrva peagi uus ettevõte

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva linnapiiril asuv 1,5 hektari suurune kinnistu vahetab omavalitsuse ja ettevõtjate vahelise tubli koostöö tulemusena peagi omanik­ku. Kinnistule plaanivad ettevõtjad rajada väikese mööblitööstuse, kus saab tööd kuus kuni üheksa kohalikku inimest.
Tõrva linnapiiril asuv 1,5 hektari suurune kinnistu vahetab omavalitsuse ja ettevõtjate vahelise tubli koostöö tulemusena peagi omanik­ku. Kinnistule plaanivad ettevõtjad rajada väikese mööblitööstuse, kus saab tööd kuus kuni üheksa kohalikku inimest. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva linnavolikogu otsustas eraldada 20 000 eurot kinnistu ostmiseks ettevõttele, kes plaanib Tõrva rajada mööblifirma.

Ettevõtet Tõrva Arenduse OÜ esindav juristi haridusega Eestis töötav ja elav soomlane Juhani Tamminen, kes vahendab Soome investoreid ja Eesti ärimehi, oli enda sõnul üllatunud Tõrva linnaametnike otsusest toetada eraettevõtlust.

«Kuigi Eestimaa külad ja väikelinnad jäävad inimestest tühjaks, on tavaliselt igal pool, kus oleme eestlastega äri tahtnud ajama hakata, esimene sõna ei – ei saa, ei ole võimalik. See on hakanud pikapeale juba häirima,» ütles ta. «Tõrvas on aga ametnikud, kes eri parteidesse kuulumisest hoolimata teevad koostööd ja soovivad ka tegude, mitte ainult sõnadega, ettevõtlust arendada ning võimaluse piires ka toetada,» rääkis Tamminen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles