Valimisreklaam põhjustas vallas pingeid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile kaupluse teadetetahvlil mingit valimisreklaami polnud. Kaupluse üks omanik ei soovigi valimisreklaami näha, sest kardab, et siis soovivad kõik kandidaadid ennast poes reklaamida.
Eile kaupluse teadetetahvlil mingit valimisreklaami polnud. Kaupluse üks omanik ei soovigi valimisreklaami näha, sest kardab, et siis soovivad kõik kandidaadid ennast poes reklaamida. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Lüllemäe kauplus eemaldas valimistel osaleva kandidaadi reklaami, kuigi seadusega oli kõik kooskõlas. Kaupluse üks omanikest tõi põhjuseks, et teised kandidaadid olevat kaebama hakanud.

Kohalikel omavalitsuste valimistel osalev Karula valla üksikkandidaat Valdeko Kaas rääkis, et soovis reklaamida oma valimisplatvormi Nodimäe kaupluse siseruumides. Enne reklaami ülespanekut konsulteeris ta maakonna valimiskomisjoniga. Seal oldi Kaasi sõnul kahtleval seisukohal ja paluti helistada vabariigi valimiskomisjoni.

«Helistasin ja seal öeldi, et see on lubatud. Kaupluse osanikuga rääkisin ka läbi ja ta lubas üles panna, aga nüüd kui laupäeval poodi läksin, oli reklaam maha võetud,» ütles Kaas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles