Toobal eitab Valga June pankroti seotust Keskerakonnaga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endel Uppin.
Endel Uppin. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Keskerakonna peasekretär Priit Toobali lükkas tagasi kahtlused, et Keskerakonna liikme Endel Uppini haldusfirma tekitatud segadused on erakonnaga seotud. Sel laupäeval koguneb Valgas Keskerakonna volikogu ja Valgamaa piirkonna aastakoosolek.

«Keskerakondlase Endel Uppini ettevõtte Valga June pankrot ja segadused tema firma võlgadega ei ole Keskerakonnaga mitte mingil viisil seotud,» ütles Keskerakonna peasekretär Priit Toobal kolmapäeva õhtul laiali saadetud pressiteates.

"Endel Uppini puhul on tegemist erakonna piirkonna organisatsiooni juhiga ja nimetada teda Keskerakonna tipp-poliitikuks on ajakirjanduslik liialdus," lisas Toobal.

"Endel Uppin on oma vigu ettevõtte juhtimises tunnistanud ja kannatanute ees avalikult vabandanud. Samuti on Uppin teatanud, et paneb erakonna piirkonna juhi ameti sel laupäeval maha," lõpetas Toobal.

ETV saade "Pealtnägija" käsitles oma kolmapäevaõhtuses saates ettevõttega Valga June seotud segadust, mis viis ettevõtte pankrotini. Keskerakonna Valgamaa piirkonna esimehe Endel Uppini ettevõttega Valga June seotud probleemid avalikustas ajaleht Valgamaalane möödunud aasta suvel.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles