Valgamaa meistrivõistlused mälumängus võitis Tõrva esindus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palupera mälumänguturniiril
Palupera mälumänguturniiril Foto: Ülle Kübarsepp / Valgamaalane

Reedel lõppenud Palupera mälumängu karikavõistluste raames läbiviidaval Valgamaa mälumängu meistrivõistlustel võidutses Tõrva linna esindusvõistkond.

Võidukasse koosseisu kuuluvad Tõrva gümnaasiumi õpetaja Laine Tangsoo, kirjanik Jaan Tangsoo, Tõrva linnavalitsuse liige Siim Ausmees
ja eraettevõtluses tegev Rainar Laes.

Teiseks jäi Otepää valla esindus ja kolmandaks Sangaste võistkond.Turniiril osales kokku 13 esindust

Palupera karikavõistlus toimus 17. korda ning selle läbiviimisele aitasid kaasa Palupera vallavalitsus, Valgamaa spordiliit ja kohalik spordi- ja kultuuriaktiiv.

Tõrva linn on aastaid aidanud kaasa mõttespordi arengule Valgamaal. Laine Tangsoo ja Siim Ausmees on viiendat aastat korraldamas Tõrva-
Helme mälumänguturniiri, millest seekord võtab osa üle 90 võistleja Valga-, Viljandi- ja Tartumaalt. Turniiri neljas ja viimane osavõistlus toimub juba 13.aprillil.

Palupera mälumänguturniiri võitis Põlva esindus, teiseks jäi Tartumaa Vara valla võistkond ja kolmas oli Tõrva meeskond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles