Valgamaale tuli kaks eripreemiat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Uffert
Katrin Uffert Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna, 11. oktoobri keskpäeval avati Tartus pidulikult 16. täiskasvanud õppija nädal (TÕN), mis kestab 18. oktoobrini ja mille moto on «Õige aeg on õppida». Valgamaalt pälvisid vabariiklikul tunnustusüritusel eripreemia Katrin Uffert ja MTÜ Sangaste Turismiküla.

Eestist lapsena Venemaale siirdunud ning vahepeal Hollandis elanud Uffert naasis 2012. aastal koos perega oma sünnikoju Aakresse, kus ta lisaks õppimisele on aktiivselt lülitunud koos MTÜga Pritsumehe Mari Elva lastekodu ning Aakre külaseltsi tegemistesse. Kodumaale tagasi jõudnuna tunnistas ta, et õppimine on tal aidanud vaevata tagasi Eesti ellu sulanduda.

Aasta koolitussõbraliku organisatsiooni eripreemia pälvis MTÜ Sangaste Turismiküla, kes aktiivselt toetab ja viib läbi oma kogukonna inimeste koolitamist. Tegu on koostöövõrgustikuga, mis ühendab suurt osa kodukoha elu edendada soovivaid ettevõtjaid ja organisatsioone.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles