Aakre valge maja annab külale uue hingamise

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aakre rahvamaja on pärast remonditöid tundmatuseni muutunud. Saal on valgusküllane, rõõmsavärviline ja nüüdisaegne ning lava ette ehitatud trepiastmed igati originaalsed.
Aakre rahvamaja on pärast remonditöid tundmatuseni muutunud. Saal on valgusküllane, rõõmsavärviline ja nüüdisaegne ning lava ette ehitatud trepiastmed igati originaalsed. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kolmapäeva pärastlõunal kogunes Aakre rahvamaja vastrenoveeritud suure saali pidulikule avamisele sadakond inimest. Muusikalist külakosti tõi neile Voldemar Kuslap.

«Mul on tõeliselt hea meel, et maja on nüüd remonditud, sest tegelikult oli olukord ikka päris hull. Põrand oli nii mäda, et hoogsamalt tantsides oli oht läbi põranda kukkuda,» kirjeldas rahvamaja juhataja Helgi Pung maja olukorda mõni aasta tagasi.

Ühest küljest oli tal remondi lõppemise üle suur rõõm, kuid teisalt ka väike mure, sest hoonet tuleb hakata ju sisuga täitma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles