Tüdrukud ründasid eakaaslast

Jaan Rapp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaalasele laekus vihje, et eelmisel nädalal leidis Valgas Pedeli puhkealal aset intsident, mille käigus ründas kolm neiut oma eakaaslast.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kristina Kostina kinnitas Valgamaalasele, et politseile laekus teade selle kohta, et 8. oktoobril peksis kamp tüdrukuid teadmata põhjusel Valgas 14aastast tüdrukut. «Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks alustas Valga kriminaaltalitus kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist,» lisas Kostina.

Vastav paragrahv ütleb, et teise inimese tervise kahjustamise, samuti löömise, peksmise või valu tekitanud muu kehalise väärkohtlemise eest karistatakse rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega. «Juhin tähelepanu, et tegemist on esialgse kvalifikatsiooniga, mis uurimise käigus võib muutuda,» rõhutas Kostina.

Kõigil, kes omavad mingisugust informatsiooni selle sündmuse kohta, palutakse politseiga ühendust võtta telefoninumbril 110.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles