Valga sai taas koduväljakul kaotuse

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne. Foto: Postimees/Scanpix

Ainsas tänases, 15. oktoobri Alexela Korvpalli Meistriliiga kohtumises läksid omavahel Valgas vastamisi Valga/Maks & Moorits ning Rakvere Tarvas. Tarvas haaras juhtohjad algusest peale ning võitis mängu kindlalt 84 : 68, andis teada Eesti Korvpalliliit.
 

Rakvere Tarvase peatreener Andres Sõber võttis lühidalt mängu kokku: „Tegemist oli meil päris kõvasti, kuigi juhtisime kogu aeg. Olime 15ga peal, kuid punktid ei näita mitte midagi. Meie poisid mängisid tublisti ja olid jällegi paremaks läinud võrreldes eelmiste mängudega.“

Juba esimene veerand ei tõotanud kodumeeskonnale head. Pärast tasavägiseid algusminuteid tegi Rakvere Tarvas 12 : 1 vahespurdi, haarates initsiatiivi endale ja juhtides veerandaja lõppedes 3 1: 18. Teisel kümnendil hakkas Valga visalt oma kaotusseisu vähendama. Rakvere ei lasknud end sellest häirida, vaid hoidis juhtohjasid enda käes, olles poolaja lõppedes 47 : 38 eduseisus.

„Kaotasime jälle, aga õnneks on mängupilt paranenud. Siiski seisab ees veel pikk töö. Lisaks on meil ees mängujuhi vahetus,“ rääkis Valga meeskonna mänedžer Antti Vasar, vaadates lootusrikkalt tuleviku poole.

Teise poolaja algul vähendas kodumeeskond vahe kiirelt neljale punktile. Sellele vastas Rakvere omakorda 11 : 1 vahespurdiga, kindlustades eduseisu ning enne otsustavat kümmet minutit juhtis Tarvas 65 : 53. Viimasel veerandil vahe enam väikseks ei läinudki. Andres Sõbra hoolealused olid kindlad ning võtsid 84 : 68 võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles