Konverents pakub võimalust kogeda ja katsetada

Piret Karu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Koostöös eri asutuste esindajate ja Lõuna-Eesti terviseedendajatega korraldab maanteeamet juba neljanda sügiskonverentsi. Seekord on see suunatud noortele – nende väärtustele, hoiakutele, tervislike valikute pooldamisele ja võimalike riskikäitumiste ennetamisele liikluses. Konverents leiab aset 30. oktoobril Tartus Dorpati konverentsikeskuses.


«Soovime olla koolidele abiks mitmekülgselt arenenud ning igapäevases liikluskeskkonnas toime tulevate ja ohutut liiklemist väärtustavate noorte kujundamisel,» ütles maanteeameti liikluskasvatuse talituse juhtivspetsialist Kai Kuuspalu. «Konverentsi peaeesmärk on püüda virgutada noori ise liiklusohutuse teemadel aktiivselt kaasa mõtlema ja tarku valikuid tegema.»

Selleks on programmi kaasatud huvitavaid esinejaid nii koolitajate ja liiklusvaldkonna spetsialistide kui noorte endi hulgast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles