Kriisikomisjon kogunes istungile

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margo Klaos
Margo Klaos Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna koguneb Lõuna-Eesti regionaalne kriisikomisjon Tartus istungile, kus saadakse ülevaade paari viimase kuu kriisireguleerimise valdkonna olulisematest sündmustest ning alustatakse järgmise aasta kriisiõppuse planeerimist.

Vaadatakse tagasi kriisiõppusele «Lydia 2013», mis toimus eelmisel nädalal Koidula raudteepiirijaamas. Peeter Moora politsei- ja piirivalveametist annab ülevaate Peipsi järvel juhtunud kütusereostusele reageerimisest. Kalev Pahla terviseametist räägib kiirabiteenuste ümberkorraldamisest Lõuna-Eestis.

Istungi kokkuvõtteks tutvustab päästekeskuse kriisireguleerimisbüroo juhataja Arvi Uustalu kohalike omavalitsuste kriisireguleerimise käsiraamatut ning selleteemalisi koolitusi.

Lõuna-Eesti regionaalse kriisikomisjoni tegevuspiirkond on Jõgeva-, Põlva-, Tartu-, Valga-, Viljandi- ja Võrumaa. Kriisikomisjoni tööd juhib Lõuna päästekeskuse juht Margo Klaos, tema asetäitja on Lõuna politseiprefekt Tarmo Kohv.

Kriisikomisjoni kuuluvad sisejulgeoleku asutuste ja elutähtsa teenusega seotud riigiasutuste juhid, Lõuna-Eesti maavanemad ja Tartu linnapea. Kriisikomisjoni korralised istungid toimuvad neli korda aastas ning selle aasta viimane istung on detsembris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles