Pikaleveninud remont jõudis finišisse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga muusikakooli direktor Ants Loos on hoone teisel korrusel lõppenud remondi tulemusega igati rahul. Normaalse tööõhkkonna loomisele aitavad kaasa ka õppeklasside seintele paigaldatud helineelavad paneelid.
Valga muusikakooli direktor Ants Loos on hoone teisel korrusel lõppenud remondi tulemusega igati rahul. Normaalse tööõhkkonna loomisele aitavad kaasa ka õppeklasside seintele paigaldatud helineelavad paneelid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga muusikakooli teise korruse remont on lõpuks tehtud. Sellest nädalast jätkub õppetöö värske ilmega klassides.

Valga muusikakooli direktori Ants Loosi sõnul pani remondi venimine õppetöö tõsiste katsumuste ette, kuid nagu öeldakse: lõpp hea, kõik hea. «Nii mina kui õpetajad, kes klassiruume kasutavad, on lõpptulemusega rahul. Endised kulunud ja määrdunud ruumid on saanud rõõmsa ja heledates toonides värvilahenduse ja mis kõige oluliseim, ka helikindluse,» ütles direktor.

Seda, et tööd muusikakoolis lõpetatud on, kinnitas ka Valga linnavalitsuse linnamajandusameti juhataja Urmas Möldre. «Reedel kirjutasime tööde vastuvõtuaktile alla ning lõpptulemusega olen rahul. Kvaliteet on hea ja saime teha ka mõningaid lisatöid, mis algselt planeeritud polnudki,» lisas Möldre.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles