Õllepudelid said röövimise ajendiks

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahel võib ka õllepudel saada röövi objektiks. Foto on illustratiivne.
Vahel võib ka õllepudel saada röövi objektiks. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Neljapäeval, 31. oktoobril sai politsei teate, et Valgas Pikal tänaval tõmbas tundmatu meesterahvas 55-aastasel mehelt käest poekoti koos kahe õllega. Järsu ründamise tagajärjel kaotas 55-aastane mees tasakaalu ja kukkus tänavale maha ning kuna ta ei suutnud enam püsti tõusta, siis hakkas ta appi karjuma.

Kohalik elanik kuulis abivajaja hõikeid ja kutsus mehele kiirabi. Meedikud toimetasid mehe Valga haiglasse tervisekontrolli.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kristina Kostina andis teada, et selle sündmuse asjaolude väljaselgitamiseks alustas Valga kriminaaltalitus kriminaalmenetluse karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb röövimist.

Ta täpsustas, et võõra vallasasja äravõtmise eest selle ebaseadusliku omastamise eesmärgil, kui see on toime pandud vägivallaga, karistatakse kahe- kuni kümneaastase vangistusega.

«Praeguse seisuga ei ole kahtlustatavana kedagi üle kuulatud,» vahendas Kostina asjade seisu täna, 1. novembril kella 12.45 paiku.

Tänavu on Valgas aset leidnud juba mitu röövimist. Mõnel juhul on kurjategijad õige pea pärast röövi toimepanekut ka tabatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles