Kolmepoolne koalitsioonileping on allkirjastatud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna, 4. novembril sõlmiti Valga raekojas Reformierakonna, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ning Isamaa ja Res Publica Liidu koalitsioonileping Valga linna arendamiseks ja valitsemiseks aastani 2017.
Täna, 4. novembril sõlmiti Valga raekojas Reformierakonna, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ning Isamaa ja Res Publica Liidu koalitsioonileping Valga linna arendamiseks ja valitsemiseks aastani 2017. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna, 4. novembril kell 10, mõni tund enne esimest uue volikogu istungit sõlmiti Valga raekojas Reformierakonna, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ning Isamaa ja Res Publica Liidu koalitsioonileping Valga linna arendamiseks ja valitsemiseks aastani 2017, millega pandi paika peamised ühise tegevuse suunad ja eesmärgid.

Lepingust nähtub, et linnavolikogu esimehe koht kuulub Reformierakonnale, esimene aseesimehe koht Sotsiaaldemokraatlikule Erakonnale ja teine opositsioonile.

Linnavolikogu revisjonikomisjoni esimehe koht kuulub opositsioonile. Volikogu rahanduskomisjoni, sotsiaal- ja tervishoiukomisjoni esimeeste kohad kuuluvad Sotsiaaldemokraatlikule Erakonnale, kultuuri- ja hariduskomisjoni ning korrakaitsekomisjoni esimeeste kohad Reformierakonnale, arengu- ja majanduskomisjoni esimehe koht Isamaa ja Res Publica Liidule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles