Pakendit ehib nüüd pääsuke

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Atria Eesti ASi Maks ja Mooritsa kaubamärgi all toodetavad neli hakkliha said Eesti põllumajandus-kaubanduskojalt Tunnustatud Eesti Maitse pääsukesemärgi. See antakse ainult kõrge kvaliteediga 100% kodumaist päritolu toorainega toidutoodetele. Nüüdsest kannavad pääsukesemärki Maks ja Mooritsa delikatesshakkliha, kodune hakkliha, seahakkliha ning veisehakkliha.

«Kuigi Atria Eesti AS omanikud on soomlased, oleme läbi ja lõhki kodumaist toorainet kasutav ettevõte,» sõnas Atria Eesti ASi juhatuse esimees Olle Horm. «Sageli tarbija ei teadvusta, et ka Soome nimega ettevõttest võib tulla kodumaine toodang. Kindlasti aitab pääsukesemärk meie hakklihadel teiste sarnaste toodete seas enam silma paista – tegemist on ju esimeste hakklihatoodetega Eestis, mis sellise maineka märgistuse saanud.»

«Oleme oma hakklihade sortimendis teinud ka mõningaid muudatusi,» lisas müügidirektor Meelis Laande. «Kuna suur hulk tarbijaid eelistab väherasvaseid lihatooteid, siis on uued hakklihad loodud just mõeldes sellisele tarbijaskonnale. Kodusel hakklihal vähendasime rasvasisaldust 30 protsendilt 25-le ning seahakklihal 30-lt 28-le. Väiksem rasvasisaldus on ka veisehakklihal – varasema 20 protsendi asemel 18,» selgitas Laande.

Atria Eesti tootmisüksused asuvad Valgas ja Vastse-Kuustes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles