Otepää vallavolikogus said jõujooned paika

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teet Reedi
Teet Reedi Foto: Eleri Lõhmus / Valgamaalane

Täna, 12. novembril peaks Otepää volikogu istung kulgema sujuvamalt, sest valimised võitnud valimisliit Otepää Kodanik, Jaanus Raidali veetav valimisliit Otepää ning Isamaa ja Res Publica Liit alustavad koostööd.

«Meie eesmärk on, et koostöö oleks laiapõhjaline. Soovime vältida traditsioonilist koalitsiooni-opositsiooni mudelit. Kuigi alustame kolmekesi, võivad hiljem sama mõtteviisi ja samu programmilisi seisukohti kandvad jõud meiega ühineda,» rääkis Teet Reedi valimisliidust Otepää Kodanik.

Volikogu esimehe kandidaadiks esitatakse tänasel volikogu istungil Jaanus Raidal, volikogu aseesimeheks Teet Reedi.

Otepää esimesel vallavolikogu istungil jäi volikogu esimees valimata, kuna ükski esitatud kandidaatidest ei saavutanud häälteenamust.

Esimesel hääletamisel said Teet Reedi valimisliidust Otepää Kodanik ja Jaanus Raidal valimisliidust Otepää neli häält, valimisliidu Meie Kodu kandidaat Siim Kalda kuus häält.

Kordushääletamisel jäi Raidalile kolm, Reedile viis ja Kaldale kuus häält. Volikogu koosseisu häälteenamus jäi aga ka sel korral tulemata.

Volikogu esimehe kohale oli võimalik esitada ka uued kandidaadid. Antud võimalust keegi ei kasutanud.

Otepää vallavolikogus on 15 liiget, seega õnnestub häälteenamuse saavutada kaheksa häälega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles