Valgale napp võit Rapla üle

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga/Maks&Moorits versus Tartu Kalev/Estiko.
Valga/Maks&Moorits versus Tartu Kalev/Estiko. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teisipäevases meistriliiga kohtumises võttis Valga / Maks&Moorits napi võidu TYCO Rapla üle, kui mängu lõppskooriks kujunes 58 : 56, andis teada Eesti korvpalliliit.

„Kuigi võitsime, tulevad need asjad meile siiski küllaltki raskelt. Sandis ei suuda kuidagi alguses meeskonda käima saada,“ ütles Valga mänedžer Antti Vasar. „Peame olema õnnelikud, et võitsime. Nagu öeldakse, parem kehv võit kui ilus kaotus.“

Esimene veerandaeg möödus küllaltki tasavägiselt ning kumbki meeskond ei suutnud kohtumise kontrolli endale haarata.

Mida minut edasi, seda paremasse hoogu läks siiski Valga, kes ei lasknud Raplal veerandi teises pooles kolme minuti jooksul ühtki punkti visata. Veerand lõppeski Valga eduseisul 19:14. Teisel veerandil oli kerge initsiatiiv juba kodumeeskonna käes, kes hoidis pidevalt mõnepunktilist edu, võites esimese poolaja 34:30.

Teisel poolajal jätkus Valga hea hoog, kuid siiski ei õnnestunud neil TYCO Raplat murda. Indrek Ruudu hoolealused olid küll koguaeg tagaajaja rollis, kuid nad ei andnud alla. Enne otsustavat kümmet minutit juhtis Valga mängu 48:41.

Viimasel veerandajal läks mäng veelgi põnevamaiks. TYCO Rapla jõudis lõpuminutitel Valga kandadele, minnes hetkeks juhtimagi. Kahjuks ei õnnestunud Martin Dorbekul viimasel rünnakul tabada ning Valga sai teise järjestikuse võidu tulemusega 58:56.

Tegime kehvapoolse mängu täna. Olime rünnakul kehvad, alates viskeprotsentidest ja meile mitteomaselt oli teravust vähe. Lisaks saime vaid viis vabaviset, millest tabasime ühe. Lootsime rohkem eemalt visetele, mida ei tabanud. Kuigi lõpus oli võimalus mäng lisaajale viia, ei suutnud seda ära kasutada,“ rääkis Rapla mänedžer Jaak Karp.

Üleplatsimees oli 20 punkti toonud Edi Sinadinovic. Viljar Veski lisas 14 ning Jonathan Dupree 11 punkti ja 12 lauapalli. Rapla resultatiivseim oli Rait-Riivo Laane, kes viskas 17 punkti. Ziga Fifolt ja Andre Pärn lisasid mõlemad 12 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles