Aktsioon kogub koolidele kasutatud suusavarustust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iga suusapaar on koolis väga oodatud. Tore kui sinna juurde on olemas ka saapad.
Iga suusapaar on koolis väga oodatud. Tore kui sinna juurde on olemas ka saapad. Foto: Monika Otrokova

Käimas on talispordivarustuse kogumise aktsioon Valgamaa koolidele. Koolijuhtide sõnul ei pea varustus olema uus ega uhke, vaid olulisem on, et lapsed saaksid suusad alla.

Ritsu lasteaia-algkooli direktor Ülle Taal ütles, et lastevanemad on oma võsukesi suuskadega päris hästi varustanud. Kui aga ühest perest käib koolis kaks-kolm last, siis kõigile korraga suusapaare ei jätku. «Kuna lapsi on vähe, siis tunnid kattuvad. Kui liitklassis juhtuvad olema pere mõlemad lapsed, siis näiteks eelmisel aastal sõitis üks laps õpetaja suuskadega,» rääkis Taal. Ta lisas, et koolil endal on välja pakkuda ainult üks suusapaar.

Suusad, mida annetusena oodatakse, ei pea tema sõnul olema sugugi uued ja uhked. «Need võivad olla ka vanemad – peaasi, et laps sõita saaks,» lausus Taal ja lisas, et hästi on ka siis, kui kooli jõuab aktsiooni tulemusena kas või üks-kaks paarigi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles