Valga jäi kodusaalis Rockile alla

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tartu Ülikool/Rock pidas euromängude vahele ka ühe Alexela meistriliiga kohtumise kui Valgas astuti vastu sealsele Maks&Mooritsa meeskonnale. Hooaja kaheksas võit kirjutati tabelisse numbritega 87:60, andis teada Eesti korvpalliliit.

Valga spordihoones peetud kohtumist jälgis tribüünilt paarsada inimest. Avaveerandaja 20:16 võitnud Rock sai teisel veerandajal mootori korralikult tööle ja avapoolaja lõpuks oli seis 48:31 Rockile.

Ühtlaselt mänguaega saanud TÜ/Rocki mängijad ei andnud järgi ka kolmandal veerandajal ning Valgal lasti visata vaid 12 punkti samas kui ise visati 25 ning sellega oli korralik edu neljandaks veerandajaks tehtud. Viimasel neljandikul anti küll pisut järgi, ent mäng võideti lõpuks kindlalt 87:60.

Mängus, kus kahekohalise punktisumma kogusid TÜ/Rocki poolel viis mängijat tegutses kõige efektiivsemalt Timo Eichfuss kogudes 23 mänguminutiga 13 punkti ja kaheksa lauapalli. Samuti 13 punki peale jäid Joosep Toome ja Tanel Kurbas. Võrdselt 11 punkti peale jäid Vincent Simpson ja taas vigastusjärgse pausi järel 15 mänguminutit teeninud Augustas Peciukevicius.

Valga/Maks&Mooritsa eest kogus Edi Sinadinovic 17 punkti ja viis korvisöötu. Võrdselt 15 punkti kogusid Viljar Veski ja alles äsja Valgaga liitunud lätlane Jurijs Aleksejevs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles