Valgamaa noormees paistis taas silma

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Riiviku võistlustöö
Tanel Riiviku võistlustöö Foto: Erakogu

Tervise arengu instituudi korraldatud õpilaste omaloomingukonkursile «Koolisöökla aastal 2050» laekus sel aastal kokku 232 tööd. Võidutööd olid Palupera põhikooli ning Tartu vene lütseumi õpilastelt, parima video auhind läks Tallinna 21. kooli.

Põhikooli vanuserühma võidutöö autor, Palupera põhikooli 9. klassi õpilane Tanel Riivik on oma kunstiandega varemgi silma paistnud. Näiteks 2011. aastal pälvis ta päästeteemalisel loominguvõistlusel esikoha koomiksiga, mis rääkis, kuidas pommiõnnetust ära hoida. Äramärkimist leidis Tanel toona ka kui multifilmi roboti Wall-E ja teiste tegelaste taaselustaja oma koomiksis.

Samuti on ta väga edukas olnud vabariiklikul bioloogiaolümpiaadil ja matemaatikavõistlusel Känguru. Veel on noormees võitjaau maitsta saanud oma vanusegrupis näiteks koolinoorte leiutajate konkursil ja Valgamaa meistrivõistlustel kabes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles