Toimetuses liikusid varjud

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töövarjud Kristi Meeks (vasakul) Varstu keskkoolist ja Põlva ühisgümnaasiumi abiturient Helen Pentsa on töövarjud Valgamaalases.
Töövarjud Kristi Meeks (vasakul) Varstu keskkoolist ja Põlva ühisgümnaasiumi abiturient Helen Pentsa on töövarjud Valgamaalases. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Neljapäeval rikastasid  Valgamaalase toimetust kaks töövarju: Põlva ühisgümnaasiumi abiturient Helen Pentsa jälgis kullipilguga reporter Eleri Lõhmuse tegemisi ja Kristi Meeks sai aimu, mida vennast fotograaf Arvo Meeks igapäevaselt tööl teeb.

Helen on praegu koolilehe peatoimetaja, ühtlasi usin meedialaagrite külastaja. «Minu õde on samuti ajakirjanik, olen selle töö heade ja halbade külgedega juba kokku puutunud. Eelmisel aastal olin töövari Tartu Postimehes, nüüd on hea hiljem paralleele tõmmata Valgamaalase ning Tartu Postimehe toimetuste vahel,» rääkis Helen.

Ajakirjanikutöö juures võlub Helenit kõige rohkem rutiinipuudus. «Saad kirjutada teemadel, mis sind ennast kõige rohkem huvitavad ja kohtuda inspireerivate inimestega. Ajakirjaniku kirjutatud artiklid lähevad potentsiaalselt paljudele korda ning on hea, kui sul on võimalik oma töö kaudu inimesteni jõuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles