Teadmiste nädal algab fotojahiga

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa arenguagentuuri juht Rein Org
Valgamaa arenguagentuuri juht Rein Org Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Esmaspäeval algab Valgamaa arenguagentuuri korraldatav teadmiste nädal, mille käigus tunnustatakse tublimaid, peetakse kõrgetasemeline majanduskonverents ning toimub ka meeleolukas fotojaht.

«Teadmiste nädalal arutleme tuleviku üle, tunnustame meie piirkonna vedureid, tublisid kogukondi ja vahvaid külaliste vastuvõtjaid ning ergutame ja julgustame nurgasnorutajaid hoogsamalt ühiselus kaasa lööma,» ütles Valgamaa arenguagentuuri juht Rein Org. «Teadmiste nädal on hea näide meie arendusorganisatsioonide, nagu maavalitsus, omavalitsuste liit, partnerluskogu ja arenguagentuur, heast ja tõhusast koostööst.»

Teadmiste nädal algab esmaspäeval, 25. novembril meeleoluka fotojahiga Taagepera lossimetsades. Fotojahiga kutsutakse üles väärtustama Valgamaa imelist loodust ning seda jäädvustama ja esitlema.

Teisipäeval on Valga kultuurikeskuses konverents «Märka tegusaid ühendusi» deviisi all «Saame hakkama!». Konverentsi nael on konkursi «Valgamaa MTÜ ja väärt kodupaik 2013» nominentide tunnustamine.

Kolmapäeval leiab kutseõppekeskuses aset ettevõtluskonverents «Nutikam Valgamaa», kus jagatakse teadmisi targast majandusest, nüüdisaegsetest lähenemistest innovatsioonile ning võimalustest koostööks kõrgkoolide ja teadusasutustega muutuvas majanduskeskkonnas.

Ettevõtmine tipneb reedel, 29. novembril turismi aastakonverentsiga Otepääl Karupesa hotellis.

«Turism on kindlalt maakonna üks tulevikumootoreist ning loob juba praegu rohkem töökohti kui traditsioonilised majandusharud,» ütles Rein Org. «Probleemid meie turismimaastikul on eelkõige seotud meie ühisturundusega – meie ebapiisava tuntusega lähivälismaal. Ses osas kavandab arenguagentuur lähiaastatel otsustavat läbimurret.»

Kõik Valgamaa teadmistenädala üritused on osavõtjaile tasuta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles