Fitnessi juuniorite MM-hõbe: kõik tuleb lihtsaks mõelda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AT Spordiklubi külastas Endla Vaher.
AT Spordiklubi külastas Endla Vaher. Foto: Sandra Saar / Valgamaalane

Laupäeval, 24. novembril külastas Tõrvas asuvat AT Spordiklubi fitnessi juuniorite MMi hõbe Endla Vaher. Ta rääkis, mida kujutab endast fitness, jagas huvilistele soovitusi toitumise osas ja näitas, kuidas õigesti treenida.

Vaher rõhutas, et fitnessis on väga tähtis kehaline proportsioon ja naised peavad olema hästi vormis, aga nad ei tohi olla liigselt musklis. „Piht peaks olema võrreldes ülemise ja alumise osaga peenike ehk ideaal on liivakella figuur, mis peaks minu meelest olema iga naise unistus,“ ütles ta.

Naine rääkis ka, milline näeb välja fitnessi võistlus: kõigepealt näitavad osalejad oma vormi, kus tuleb võtta erinevaid poose ning teises voorus on vabakava. Vaher ütles, et selleks, et fitnessi teha oleks vaja kas võimleja või tantsija tausta, sest vabakavas on vaja teha spagaati ja erinevaid hüppeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles