Fotojaht pakkus kohtumisi metsaasukatega

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Sigrit Säinas

Esmaspäeval peeti Valgamaa teadmiste nädala avaüritusena fotojaht Taagepera lossimetsades, andis teada ettevõtmise üks korraldajaid Rein Org. Jahi käigus õnnestus osalejatel märgata põtru, metskitsi, oravaid, metslinde ning imekaunist Valgamaa loodust, millele lisas silmailu esimene lumi.

Teadmisi metsas ja jahil käitumisest jagas Taagepera küla vedur ja mootor, 2012. aasta kogukonna pärli tiitli laureaat Indrek Valner. «Päev oli jahe ja veidi väsitav, kuid ideaalne fotojahi pidamiseks ja looduses viibimiseks,» ütles üks osalejatest Taivo Piir.

Teadmiste nädal jätkub täna, 26. novembril Valga kultuurikeskuses konverentsiga «Märka tegusaid ühendusi». Tänavu on selle moto «Saame hakkama!».

Konverentsil jagab soovitusi enesekehtestamise kohta näitlejana tuntud Veikko Täär. Aset leiavad mõttekojad, kus osalejad võtavad aluseks näited Kappermäe ja Aakre külaseltside tegevusest. Ettevõtmise nael on konkursi «Valgamaa MTÜ ja Väärt Kodupaik 2013» nominentide tunnustamine.

Kõik Valgamaa teadmistenädala sündmused on osavõtjaile tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles