Päevatoimetaja:
Mati Määrits

Päevapala: Bruschettad kitsejuustu-punapeedi ja viigimarjadega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Bruschettad kitsejuustu, punapeedi ja viigimarjadega
Bruschettad kitsejuustu, punapeedi ja viigimarjadega Foto: Pühajärve restoran

2 viilu bruschetta-saia või muud meelepärast pagaritoodet
100 g kitsejuustu
50 g värsket punapeeti
1 spl vahukoort
1-2 viigimarja
1 spl oliiviõli
soola, pipart
Valmistamine:

Lõika 1 cm paksused saiaviilud. Piserda nendele oliivõli ja pane kolmeks minutiks 180kraadisesse ahju, kuni saiad on krõbedad.

Märksõnad

Tagasi üles