Tehvandi laiendab haaret

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi Tartu Maraton korraldatavate spordisündmuste finišiala väljaehitamist peavad asjaosalised üheks tähtsamaks eesseisvaks investeeringuks Tartumaa tervisespordikeskuses.
Klubi Tartu Maraton korraldatavate spordisündmuste finišiala väljaehitamist peavad asjaosalised üheks tähtsamaks eesseisvaks investeeringuks Tartumaa tervisespordikeskuses. Foto: Eleri Lõhmus / Valgamaalane

Tehvandi spordikeskus plaanib laieneda, liites endaga Tartumaa tervisespordikeskuse. Edaspidi peaks kolm keskust teineteist täiendama hakkama.

SA Tehvandi Spordikeskus juhatuse liige Kristjan Karis rääkis, et Tartumaa tervisespordikeskuse liitumine Tehvandiga oli jutuks juba neli aastat tagasi, kuid siis jäi mõte soiku.

Praeguseks on aga jõutud nii kaugele, et Tartumaa tervisespordikeskuse poole pealt on olemas asutajate kokkulepe ning nõukogu otsus. Kultuuriminister peab alla kirjutama SA Tehvandi Spordikeskus asutajate kokkuleppele koos teiste asutajatega ehk Otepää valla ja Eesti Suusaliiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles