Lepe pööras Valga linna hariduselus uue lehekülje

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minister Jaak Aaviksoo ja linnapea Kalev Härk allkirjastasid Valga gümnaasiumi saalis õpilaste ja õpetajate silme all lepingu, mille järgi alustab Valgas hiljemalt 2016. aastal tööd riigigümnaasium.
Minister Jaak Aaviksoo ja linnapea Kalev Härk allkirjastasid Valga gümnaasiumi saalis õpilaste ja õpetajate silme all lepingu, mille järgi alustab Valgas hiljemalt 2016. aastal tööd riigigümnaasium. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Haridus- ja teadusminister Jaak Aaviksoo ning Valga linnapea Kalev Härk allkirjastasid eile kokkuleppe, mille järgi muutub Valga gümnaasium riigikooliks. Õppeasutuse juhi Raimond Lutsu sõnul oli tegu ajaloolise hetkega linna hariduselus.

Luts rõhutas, et eilse lepingu allkirjastamisega pöörati Valga hariduselus uus lehekülg. «Aga eks me näe täpsemalt siis, kui juba riigigümnaasium oleme. Ma ei usu, et midagi halvemaks läheb.»

Gümnaasiumi juht tõdes, et kohapealne juhtimine on küll käepärasem, kuid sõnas samas, et palju sõltub suhtlemisest. «Iga koolijuht peab suhtlema oma tööandjatega. Avatus on üks märksõna ja teine ausus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles