Poolfinaal jäi Valgale kättesaamatuks

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pühapäeva, 1. detsembri pärastlõunal leidis Paides aset tänavune viimane meeste korvpallikarika veerandfinaal. Omavahel võtsid mõõtu Rakvere Tarvas ning Valga / Maks & Moorits. Mängu võitis valitsev karikavõitja Tarvas 83 : 70, andis teada Eesti Korvpalliliit.

Rakvere oli kohtumiseks hästi valmis, haarates kiirelt liidriohjad. Oli näha, et Valga oli veidi liimist lahti ning mängijad ei suuda leida ühist keelt. Esimene veerand lõppes Tarva 22 : 12 eduseisuga. Teisel veerandajal vahe püsis. Kuigi Valga jõudis paaril korral viie silma kaugusele, ei lasknud Rakvere end sellest häirida ning poolajaks oli seis 40 : 30.

Teine poolaeg ei toonud mängu käiku uusi tuuli. Tarvas hoidis kindlalt kontrolli ega lasknud Valga / Maks & Mooritsal endale ohtlikuks saada. Siiski ei olnud Valga veel püssi põõsasse visanud ja enne otsustavat kümmet minutit juhtis Tarvas 56 : 47. Viimasel veerandil veel Valga üritas, kuid igale nende üritusele vastas Tarvas kindlate korvidega, võites kohtumise kindlalt 83 : 70.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles