Kunstlumest rada sai pikkust juurde

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehvandi spordikeskus
Tehvandi spordikeskus Foto: Monika Otrokova

Kui neljapäeval kirjutasime, et Tehvandi spordikeskuses valmis 650meetrine eelmise talve kunstlumest tehtud suusarada, siis täna, 3. detsembril andis Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht teada, et rada on oluliselt pikendatud.

Tehvandi spordikeskuses on nüüd avatud 1,7 kilomeetri pikkune eelmise talve kunstlumest valmistatud suusarada suusatamiseks nii klassikalises kui vabatehnikas. Rada algab Tehvandi peahoone kõrvalt staadioni poolt Kunimäe platoolt. Kunimäelt kulgeb see Tordikarbi kaudu kergema tõusuga Hobuseraua tippu ning laskumisega Hobuserauast ja Kunimäe põhjanõlva kaudu Kunimäele raja algusesse tagasi.

Kunstlumest rada on valgustatud igal õhtul kella 21ni.

Autosid saab parkida Tehvandi staadioni suurparklas või peahoone asfalteeritud parklates. Juurdepääs rajale on Tehvandi peahoone kõrvalt staadioni poolt. Tehvandi staadion ja lasketiiru staadion on jätkuvalt suletud ja staadioni kaudu rajale ei pääse.

Jooksvat infot suusaradade pikenemise kohta saab staadionile kodulehelt.

Tehvandi spordikeskuse radadel on keelatud liigelda mootorsõiduki, mootorkelgu või ATVga. Samuti on seal keelatud jalutada koduloomi, kelgutada ja liikuda jalgsi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles