Valmivasse hoonesse on esimesed rentnikud leitud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrvas Viljandi tänavale kerkiv hoone leiab kasutust mitmel moel. Lisaks saab üks murekoht linnapildis lahenduse.
Tõrvas Viljandi tänavale kerkiv hoone leiab kasutust mitmel moel. Lisaks saab üks murekoht linnapildis lahenduse. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrvas kerkib Viljandi tänavale uus hoone kohas, kus aastaid vaid vundament seisis. Majas leiab endale paiga mitu eriilmelist asutust.

Aadressil Viljandi tänav 1 asuva maja omaniku AS Brick juhatuse esimees Harry Käärik sõnas, et ettevõte on nimetatud objekti omanik olnud juba pikka aega. «Enne masu käisid läbirääkimised politseimaja rajamiseks, aga nii see läks ...» tõi Käärik välja.

Ta rääkis, et tänavu suve alguses võttis ettevõte vastu otsuse maja siiski välja ehitada ning kohe tulid ka esimesed rentnikud. «Leping saigi sõlmitud kiirabile ruumide rentimise kohta,» kirjeldas Käärik protsessi. Maja keldrikorrusel saab ulualuse Lionsi klubi ning Kääriku sõnul on rendihuvilisi ka teise korruse ruumidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles