Katuseraha: hobuste DNA uurimisele, kirikule, koolile ja noortele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana-Tori Hobuse Ühingu eestvedaja Ute Wohlrab on rahul, et osa katuserahast tuleb hobuste geeniuuringutele, sest muidu oleks raskusi raha kokkusaamisega.
Vana-Tori Hobuse Ühingu eestvedaja Ute Wohlrab on rahul, et osa katuserahast tuleb hobuste geeniuuringutele, sest muidu oleks raskusi raha kokkusaamisega. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Riik toetab tuleval aastal esimest korda Vana-Tori Hobuse Ühingut, mida veab Puka vallas sakslanna Ute Wohlrab, kes aastaid vana-tori hobuste eest sõjakalt seisnud.

«See oli väga suur üllatus! Ma ei arvestanud sellega. Kes arvestakski?» lausus Wohlrab, lisades, et riik ei ole talle varem raha andnud. 3000 eurot riigieelarvest kulub vana-tori hobuste geeniuuringutele.

Wohlrab saatis paar nädalat tagasi Riigikogu maaelukomisjonile kirja, milles avaldas pettumust, et vana-tori hobune ei ole jõudnud ohustatud tõugude nimekirja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles