Hukkunute naaber: aimasin, et ükskord midagi halba nendega juhtub

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuna tulekahju oli Liia ja Kalevi korteri peal asuvates eluruumides, oleks õnnetus võinud vinguhaisu tõttu lõppeda veelgi traagilisemalt, kui vanapaar poleks õigel ajal üles ärganud.
Kuna tulekahju oli Liia ja Kalevi korteri peal asuvates eluruumides, oleks õnnetus võinud vinguhaisu tõttu lõppeda veelgi traagilisemalt, kui vanapaar poleks õigel ajal üles ärganud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eile öösel röövis tuleõnnetus kahekorruselises kortermajas elu mehelt ja naiselt, kes naabrite sõnul veetsid viimased nädalad elektrita ja küünlavalgel.

«See oli nagu ette aimata, et ükskord midagi halba juhtub. Kui kuulsin, et neilt elekter ka võetakse, oli kohe väga halb eelaimus,» rääkis Valgamaal Põdrala vallas Riidaja külas asuva kortermaja elanik Liia.

Tema ja ta abikaasa Kalev elavad hukkunud elukaaslaste Tiiu ja Jaani korteri all. Peale nende on maja teises otsas veel üks korter, kus elanikud sees, ülejäänud korterid seisavad tühjana. «Kalev läks hommikul vetsumajja ja siis tundis vinguhaisu. Tema ärkamise pärast tõusin ka mina ja tundsin ka haisu, helistasime kohe päästeametisse. Tundsin kohe, et midagi paha on juhtunud,» rääkis Liia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles