Valgamaa laskesuusaneiu leidis sponsori

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni president Aivar Nigol (vasakult), Grete Gaim ja Mapri OÜ juhataja Priit Jaagant lepingut allkirjastamas.
Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni president Aivar Nigol (vasakult), Grete Gaim ja Mapri OÜ juhataja Priit Jaagant lepingut allkirjastamas. Foto: Andreas Nigol

Otepäälannast laskesuusataja Grete Gaim, Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni (ELSF) president Aivar Nigol ja Mapri OÜ juhataja Priit Jaagant allakirjastasid täna, 17. detsembril sponsorlepingu, mille kohaselt Mapri OÜ toetab Grete Gaimi käimasoleval hooajal. Koostöö sujumise korral võib see tulevikus pikeneda, andis laskesuusaföderatsioon teada.

Mullu jälitussõidus noorte maailmameistriks kroonitud Gaimi tänavuse hooaja olulisemad võistlused on juunioride maailmameistrivõistlused USAs ning Sotši taliolümpiamängud. Sellest, et ettevalmistus hooajaks on õnnestunud, annavad tunnistust 20aastase neiu hiljuti teenitud esimesed maailma karikasarja punktid.

Ehitusfirma Mapri OÜ toetus aitabki katta Grete Gaimi võistlushooajaga seotud kulutusi.

«Pöördusin Mapri OÜ esindaja Priit Jaaganti poole palvega toetada Otepää kohalikku laskesuusatajat Grete Gaimi 2014. aasta olümpiahooajal. Mul on väga hea meel, et Priidu vastus oli kohe positiivne ning see toetus võiks tema sõnade kohaselt jätkuda ka tulevikus,» rääkis ELSFi president Aivar Nigol.

Priit Jaaganti sõnul näeb Mapri OÜ Grete Gaimis tulevikukootust ja see oligi põhjus teda toetada. «Toetus on antud mitte ainult käesolevat hooaega, vaid pikaajalist eesmärki silmas pidades,» lausus ta. «Grete on alles juuniorieas sportlane ning tema parimad saavutused alles ees.»

Mõni aasta tagasi Otepää vallas tegevust alustanud Mapri OÜ on jõudsalt kasvanud ning loodab sel aastal käivet veelgi suurendada. Ettevõtte 2012. aasta käive oli 11,7 miljonit eurot, millest enamik tuli peatöövõtu ja projektijuhtimise lepingutest. Lisaks projektijuhtimisele alustas ettevõte betoonitööde tegemist ning jätkab elektritöödega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles