Veel hiljuti otsis suurem osa Läti elanikkonnast poelettidelt odavamat kaupa. Nüüdseks on ostjate käitumine vaikselt muutuma hakanud ning hea meelega ostetakse ka kallimat ja maitsvamat toodet. Nii rääkis ajalehele Ziemeļlatvija Valkas tegutseva lihatööstuse SIA Servilat juhatuse esimees Inese Semjonova.
Tellijale
Lihatööstus rajab bistroo
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perefirma juht ütles, et tootmismaht on siiski veidi vähenenud ja sertifitseeritud tapamaja võimalusi ei kasutata praegu maksimaalselt, kuna piirkonna maaelanikud ei kasvata enam samal hulgal lihaloomi. Üldine seis on ettevõttel aga jäänud samaks nagu mullugi.