Noored toetavad Maribeli delfiiniteraapiat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervisehädadele vaatamata on kuueaastane Maribel Jõe energiline ja rõõmsameelne laps, kes leiab endale kogu aeg tegemist ning rahmeldab päev läbi. On aga ka hetki, kui tüdruk on oma mullis, lülitades end ümbritsevast välja.
Tervisehädadele vaatamata on kuueaastane Maribel Jõe energiline ja rõõmsameelne laps, kes leiab endale kogu aeg tegemist ning rahmeldab päev läbi. On aga ka hetki, kui tüdruk on oma mullis, lülitades end ümbritsevast välja. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Homme õhtul korraldavad Otepää noored heategevuskontserdi, et aidata väikese Maribeli perel tasuda tütre teraapiakulu.

Novembris kuuendat sünnipäeva tähistanud Otepää tüdrukul Maribelil on diagnoositud autismijooned, ta ei räägi, ei söö ega joo iseseisvalt ning on ka liikumispuudega.

Kohtusime Maribeli ema Maret Jõega ühel õhtupoolikul Otepää kohvikus l.u.m.i. Mind ootas nooruslik ja rõõmsameelne naine, kel tegelikult südamel raske murekoorem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles