Parima tööleaitaja tiitel tuli Tõrvasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Üksvärav
Anne Üksvärav Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Töötukassa jagas ka sel aastal parima tööleaitaja tiitleid, mis läksid Valgamaale, Jõgevamaale ja Harjumaale. Valgamaal pälvis selle Anne Üksvärav, kes töötab töötukassa Tõrva büroos.

Üksvärav, kes tuli tööle läinud oktoobris, on seni tööle aidanud 220 inimest. „Anne on hästi töökas ja kohusetundlik, samas empaatiavõimeline – ta tõesti tahab seda tööd teha ja seda on ka tulemustest näha,“ kirjeldas Üksväravat töötukassa Valgamaa osakonna juhataja Merike Metsavas. „Nii tore, et värsket entusiasimi on juurde olnud.“

Üksvärava sõnul on see tiitel talle suur au ja rõõm. „Järelikult on Tõrvas nii palju tublisid inimesi, kes tahavad tööle minna. Saab aidata inimesi, kes ise abi tahavad,“ oletas ta, kuidas tal on õnnestunud tööle aidata üle 200 inimese. Suurem osa neist on tööle saanud Tõrva kandis, kuid on läinud ka Viljandisse, Tallinnasse ja välismaale, näiteks Soome ja Norra. Üksvärava kinnitusel on aasta jooksul tööpakkumisi väga palju juurde tulnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles