Kas vaese mehe saluuti tasub taevasse lasta?

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui vasakul asetseva padruni aktiviseerimiseks tuli ta asetada pelgalt tasasele pinnasele ja süütada sütik, siis pildil paremal olevate rakettide taevasse lennutamiseks tuli nad pinnasesse suruda. Kuna lumi on taevasse jäänud, tuli siinkohal appi liivahunnik parkla juures.
Kui vasakul asetseva padruni aktiviseerimiseks tuli ta asetada pelgalt tasasele pinnasele ja süütada sütik, siis pildil paremal olevate rakettide taevasse lennutamiseks tuli nad pinnasesse suruda. Kuna lumi on taevasse jäänud, tuli siinkohal appi liivahunnik parkla juures. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Üle Eesti panevad rikkamad linnavalitsused ja asutused aastavahetuse ilutulestiku alla magama igal aastal suure hulga krabisevat. Mida teha aga siis, kui pauku, kärtsu ja mürtsu tahaks, aga rahakott just puuga seljas pole?

Valgamaalase toimetus tegi vaese mehe ilutulestiku eksperimendi, kus kokku 15 euro eest soetasime neli erinevat raketti ja sama summa eest ostsime ka ühe 25-lasulise ilutulestikupatarei.

Kas 15 euro eest saab näha silmailu või tuleks sellele rahale targem otstarve leida? Kas mõttekam on panustada mitmesse odavamasse raketti või panna kogu eelarve magama ühte mitmelasulisse saluuti?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles