Viletsal talvel lõppu ei paista

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seal, kus harjumuspäraselt peaksid praegusel ajal suusarajad olema, näiteks Valgas Pedeli kaldal haljendab muru ning suusatamisele mõtleminegi tundub pehmelt öeldes jabur.
Seal, kus harjumuspäraselt peaksid praegusel ajal suusarajad olema, näiteks Valgas Pedeli kaldal haljendab muru ning suusatamisele mõtleminegi tundub pehmelt öeldes jabur. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ebatavaliselt soe talve algus rikub talispordisõprade tuju, samas on Valgamaalasega rääkinud põllumehed hetkeolukorraga rahul. Sünoptiku hinnangul jääbki aga aasta lõpp roheliseks.

Keskkonnaagentuuri ilmateenistuse ilmaprognooside osakonna asejuhataja Helve Meitern rääkis, et sellel aastal enam külma oodata ei ole. «Vana-aastaõhtul võib õhutemperatuur Kagu- ja Ida-Eestis langeda miinusesse, aga need on kerged miinuskraadid,» selgitas Meitern.

Ta lisas, et aasta lõpp tuleb täiesti roheline, sest isegi kui temperatuur miinuspoolele langeb, sadu oodata ei ole. «Võib-olla väike kerge kirme tuleb, aga seegi on väheusutav.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles