Stuudio naasis pealinnast mitme preemiaga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuudio Joy lauljad ja tantsijad ning stuudio juht Marina Jerjomina (vasakul) jäid oma etteastetega rahvusvahelisel konkursil Tallinnas väga rahule. Koju toodi nii hõbedane kui pronksine auhind.
Stuudio Joy lauljad ja tantsijad ning stuudio juht Marina Jerjomina (vasakul) jäid oma etteastetega rahvusvahelisel konkursil Tallinnas väga rahule. Koju toodi nii hõbedane kui pronksine auhind. Foto: Erakogu

Jõuluaegselt rahvusvaheliselt laulu- ja tantsukonkursilt Tallinnas tõid Valga stuudio Joy lauljad ja tantsijad koju mitu auhinnalist kohta.

Tantsutrupi Klaim vanem rühm naasis konkursilt «Sinise linnu lend» teise ja laulja Alina Lalina vanusegrupis 15 kuni 18 aastat kolmanda kohaga.

Stuudio juhi ja lauljate juhendaja Marina Jerjomina sõnul on stuudio MTÜ Lüüra korraldataval konkursil käinud juba kümmekond aastat. Üldse leidis see tänavu aset 21. korda. «Kui algul oli see Eesti-sisene, siis viimastel aastatel on sellest välja kasvanud rahvusvaheline konkurss,» selgitas Jerjomina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles