Parim naissportlane jätkab tervisemurede kiuste

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raskuste kiuste kavatseb Valgamaa parim naissportlane minna Euroopa meistri tiitlit püüdma sellelgi aastal.
Raskuste kiuste kavatseb Valgamaa parim naissportlane minna Euroopa meistri tiitlit püüdma sellelgi aastal. Foto: Marko Saarm / Sakala

Äsja teist korda Valgamaa parimaks nais­sportlaseks kuulutatud Aili Popp tegeleb tervisemurede kiuste aktiivselt nii laskespordiga kui ala edendamisega oma koduvallas. Hiljuti korraldas ta ka ise võistluse.

Peale selle, et Valgamaa maleva kaitseliitlane ise kõrgel tasemel laskespordiga tegeleb, edendab ta seda ala juba teist aastat ka Puka vallas. «Huvilisi on üllatavalt palju. Kõige nooremad, kes mul trennis käivad, on esimese klassi õpilased, eakamatest rääkimata. Ei saa öelda, et laskmine ja relvad üksnes poistele meeldivad. Tüdrukuid ja poisse on grupis peaaegu võrdselt,» rääkis Popp.

Tulemused pole lasknud end kaua oodata. Tema kasvandik Laura Melk võitis Eesti koolispordiliidu meistrivõistlustel esikoha õhupüssist laskmises ning võistkonnaga tuldi kolmandaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles