Varastel tegutemisindu jagub

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustreeriv.
Politsei. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Aasta algul on politsei saanud mitu teadet Valgas toime pandud sissemurdmiste ja varguste kohta. Taolisi teateid on tulnud ka sellel nädalal.

Esmaspäeval, 6. jaanuaril murti sisse Valgas Petseri tänaval asuvasse korterisse, kust varastati kullast sõrmus ja sularaha.

Samal päeval kella 17–20 vahel murti sisse ka Roosi tänaval asuvasse korterisse, kust varastati kuldehteid. Majast mõnikümmend meetrit eemal leiti pikk puidust redel, mis pärines kõrval asuva eramu hoovilt. Redel tagastati omanikule. Vargustega tekitatud kahju on väljaselgitamisel.

Üks murdvargus jäi samal päeval õnneks siiski ainult varguskatseks ja vargad pidid saagita jalga laskma. Nimelt sai politsei 6. jaanuaril kella 18.45 paiku teate, et Metsa tänaval asuvasse korterisse püüti sisse murda, lahti kangutati korteri aken. Korteris viibis aga varguskatse ajal inimene ning akna lahti kangutanud isikud põgenesid, kui olid sellest aru saanud.

Ööl vastu 7. jaanuari murti aga sisse Valgas Kungla tänaval asuvasse eramusse, kust varastati sularaha. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on väljaselgitamisel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles